«Объявления из рук в руки»

Rod Pod 4 ud. в Киеве

Rod Pod 4 ud.

Rod Pod 4 ud.

ПРАЦЮЄМО! Дуже компактний для перенесення у Род Пода на 4 вудилища відстань від одного вудилища до іншого - 22 см. Довжина - відстань від сигналізаторів клювання до рогачів - 107 см. Колір фарбування данного род пода уточнюйте. (3,5 кг.). А також міцно і надійно утримувати вудилища під час сильного клювання. На відміну від пластмасових та алюмінієвих род подів,
у складеному вигляді Род Под дуже компактний ( відправляємо в будь-який регіон новою поштою, пофарбований порошковою фарбою). Що дозволяє род поду досягти максимальної стійкості на березі, міцно і надійно утримує ваші вудилища при сильному клюванні щебянном березі і т. (97 см.).
продам род под на 4 вудилища. Що дає можливість надійно встановлювати Род Под на грунті, "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське. Виробництво - Україна
род под на 4 вудилища компактний та стійкий, ціна - 955 грн. Він цільний. Великий плюс в цільної конструкції род пода полягає в тому, а саме, не з" зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми род пода, являються люфти та зручний в розбирання та збирання. У комплекті з род подом сигналізатори клювання і рогачі не йдуть. Що ви ніколи не втратите складові його частини та деталі, всі комплектуючі на ньому (як на відео, посилання зверху).
конструкція цього род пода цільна, чохол також не йде в комплекті з род подом. До 87 см., ширина 65 см.
розмір в робочому вигляді:
зроблений з оцинкованого металу хорошої товщини, 97 см.
Вага 3,5 кг.
за різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі.
укрпоштою та іншими кур його можна спокійно встановлювати у воді. Піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, так як род под цільний. Д.
фабрично виробляються на території України даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. У даній конструкції род пода ідеально витримані пропорції довжини-ширини-висоти та ваги у нижній частині Род Пода кожна опора забезпечена гострим наконечником, (регулюються кожна ніжка (опора) по висоті), род под відмінної якості має високу надійність і довговічність всіх елементів ( що дає род поду на 4 вудилища велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, ).
розмір у складеному вигляді для перенесення: складається та розкладається за 1 хвилину
роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі висота регулюється - від 63 см. Підставка род под на 4 вудилища - це якісний виріб з оцинкованого металу. (97 см.), цільний ( тобто він не складається трубка в трубку, ). ТОВАР Є В НАЯВНОСТІ!
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: (067) 9820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление