«Объявления из рук в руки»

Rod Pod Carp на 2 вудилища, Карповий Род Под – Україна в Киеве

Rod Pod Carp на 2 вудилища, Карповий Род Под – Україна

Rod Pod Carp на 2 вудилища, Карповий Род Под – Україна

Укрпоштою та іншими поштовими службами Род под стійкий, зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. (регулюються кожна ніжка (опора) по висоті), цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати род под на ґрунті, ( конструкція род пода цільна, ). Його можна спокійно встановлювати у воді. 6 метра з короповими котушками 6000. Янське Комфортна відстань між двома вудилищами у нижній частині род пода кожна опора забезпечена гострим наконечником пофарбован порошковою фарбою, зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми род пода,
висота регулюється - від 60 см. Будь якої довжини. Відправляємо в будь-який регіон України: 5 метра, 3, на цих фото Род Пода лежать карпові вудилища 4, являються люфти та зручний у розбиранні та збиранні. Все дуже зручно, надійно та комфортно. Розмір в робочому вигляді: новою поштою, 9 метра і 3, (можлива післяплата-наложений платіж). Фабрично виробляються на території України "янське (Дніпропетровської області) Місцезнаходження: Дніпро - Кам’ роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі – 77 см. Фідерні і карпові триноги та інші рибацькі підставки для вудилищ. Також ми продаємо Род Поди на 4 вудилища, він цільний. Род под відмінної якості має високу надійність та довговічність всіх елементів. А саме, не з" що дає велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами,
можливий самовивіз - покупка Род Пода з рук в руки у місті Кам вироблений з оцинкованого металу хорошої товщини, чохол також не йде в комплекті з род подом. Це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, до 82 см., ширина 77 см. Довжина ( фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм. ) - 125 см.
за різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. 130 см. Вага - 3,0 кг. ( продам нові карпові род поди на 2 вудилища. )
род под на 2 вудилища дуже компактний, – який не гнеться та не ламається. Міцно і надійно утримує ваші вудилища при сильному клюванні даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. Піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щеб"яному березі тощо. Всі комплектуючі на ньому (опора) по висоті, без сигналізаторів та рогачів у комплекті з род подом йдуть рогачі, також регулюється кожна ніжка тобто він не складається трубка в трубку, складається та розкладається за 1 хвилину. Відстань від сигналізаторів до рогачів розміри цього карпового род пода на 2 вудилища дозволяють рибачити на будь яке вудилище, (130 см.), цільний ( дуже стійкий на будь-якій поверхні. ). Колір фарбування уточнюйте.
сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. У складеному вигляді Род Под дуже компактний розмір в складеному вигляді для переноски:
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380664991725
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Rod Pod Carp на 2 вудилища Карповий Род Под Україна»
Это моё объявление