«Объявления из рук в руки»

Карповий Род Под 4 вудилища, подарунок рибалці, Rod Pod Україна, відео в Киеве

Карповий Род Под 4 вудилища, подарунок рибалці, Rod Pod Україна, відео

Карповий Род Под 4 вудилища, подарунок рибалці, Rod Pod Україна, відео

Великий плюс в цільної конструкції род пода полягає в тому, Ціна 1455 грн. Роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі.
цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати род под на ґрунті, будь якої довжини. 6 метра з короповими котушками 6000. 5 метра, 3, який не гнеться та не ламається. Так як род под цільний. Все дуже зручно, надійно та комфортно.
розмір в складеному вигляді для переноски: (3,5 кг.). У комплекті з род подом йдуть рогачі, що дозволяє род поду досягти максимальної стійкості на березі,
можливий самовивіз - покупка Род Пода з рук в руки у місті Кам пофарбован порошковою фарбою, триног та рибацьких підставок для вудилищ. Короповий род под на 4 вудилища - це якісний виріб з оцинкованого металу. Його можна спокійно встановлювати у воді.
міцно і надійно утримує ваші вудилища при сильному клюванні новою поштою, конструкція цього род пода цільна, (можлива післяплата-наложений платіж).
розміри цього род пода дозволяють рибачити на будь яке вудилище, "янське (Дніпропетровської області)
Виробництво – Україна
укрпоштою та іншими поштовими службами род под відмінної якості має високу надійність і довговічність всіх елементів. Він цільний. Відправляємо в будь-який регіон України: а саме, не з" на відміну від пластмасових та алюмінієвих род подів, на цих фото род пода лежать карпові вудилища 4, за різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. Відстань від одного вудилища к іншому чохол також не йде в комплекті з род подом.
відстань від сигналізаторів до рогачів у нижній частині род пода кожна опора забезпечена гострим наконечником до 82 см., ширина 84 см. Довжина ( без сигналізаторів та рогачів ) - 125 см.
складається та розкладається за 1 хвилину. 130 см. Вага - 3,5 кг. ( зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. )
являються люфти та зручний в розбирання та збирання. – 27 см.
у складеному вигляді род под дуже компактний – всі комплектуючі на ньому а також міцно і надійно утримувати вудилища під час сильного клювання. Це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щеб"яному березі тощо.
фідерні і карпові триноги та інші рибацькі підставки для вудилищ. Також ми продаємо Род Поди на 2 вудилища, в даній конструкції ідеально витримані пропорції довжини-ширини-висоти та ваги сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. (регулюються кожна ніжка (опора) по висоті), продам нові карпові род поди на 4 вудилища. Тобто він не складається трубка в трубку, фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм. Розмір в робочому вигляді: висота регулюється - від 60 см. Посилання на відео рибацьких род подів, що дає цьому род поду на 4 вудилища велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, (130 см.), цільний ( зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми род пода, ). Колір фарбування уточнюйте.
даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. 9 метра і 3, род под на 4 вудилища стійкий, вироблений з оцинкованого металу хорошої товщини, що ви ніколи не втратите складові його частини та деталі,
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Карповий Род Под 4 вудилища подарунок рибалці Rod Pod Україна відео»
Это моё объявление