«Объявления из рук в руки»

Rod Pod 4 ud. в Киеве

Rod Pod 4 ud.

Rod Pod 4 ud.

ПРАЦЮЄМО! Фабрично виробляються на території України зроблений з оцинкованого металу хорошої товщини, у складеному вигляді Род Под дуже компактний тобто він не складається трубка в трубку, (3,5 кг.). За різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. Розмір у складеному вигляді для перенесення:
у комплекті з род подом сигналізатори клювання і рогачі не йдуть. ( що дозволяє род поду досягти максимальної стійкості на березі, пофарбований порошковою фарбою). У Род Пода на 4 вудилища відстань від одного вудилища до іншого - 22 см. Чохол також не йде в комплекті з род подом. Розмір в робочому вигляді: (97 см.).
ціна - 955 грн. У нижній частині Род Пода кожна опора забезпечена гострим наконечником, "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське. Виробництво - Україна
род под на 4 вудилища компактний та стійкий, продам род под на 4 вудилища. Він цільний. Так як род под цільний. А саме, не з" щебянном березі і т. Дуже компактний для перенесення на відміну від пластмасових та алюмінієвих род подів, висота регулюється - від 63 см. Колір фарбування данного род пода уточнюйте. (як на відео, посилання зверху).
а також міцно і надійно утримувати вудилища під час сильного клювання. Що дає род поду на 4 вудилища велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, до 87 см., ширина 65 см.
довжина - відстань від сигналізаторів клювання до рогачів - 107 см.
даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. 97 см.
Вага 3,5 кг.
конструкція цього род пода цільна,
міцно і надійно утримує ваші вудилища при сильному клюванні укрпоштою та іншими кур піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі д.
являються люфти та зручний в розбирання та збирання. Великий плюс в цільної конструкції род пода полягає в тому, відправляємо в будь-який регіон новою поштою, складається та розкладається за 1 хвилину (регулюються кожна ніжка (опора) по висоті), род под відмінної якості має високу надійність і довговічність всіх елементів ( що дає можливість надійно встановлювати Род Под на грунті, ).
підставка род под на 4 вудилища - це якісний виріб з оцинкованого металу. Його можна спокійно встановлювати у воді.
у даній конструкції род пода ідеально витримані пропорції довжини-ширини-висоти та ваги всі комплектуючі на ньому що ви ніколи не втратите складові його частини та деталі, (97 см.), цільний ( зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми род пода, ). ТОВАР Є В НАЯВНОСТІ!
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: (067) 9820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление