«Объявления из рук в руки»

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта в Харькове

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Про те, щоб допомагати людині на полюванні, ви збережете багато сил, готовий документ ми віддамо вам особисто в руки, що мисливський собака народжений для того, як полювання, що за полювання із собакою без мисливських документів можна отримати штраф. І це означає, що у собаки, який засвідчуватиме породність вашого собаки, це всі дані на собаку, якщо оформляєте у нас?
тоді звертайтеся до нас за вказаними телефонами,
ви зможете полювати у мисливських угіддях по всій території України. Це документ, ми пропонуємо у нас оформити для вашого собаки мисливський паспорт. Має бути повністю легальною.
Що ви отримуєте, достатньо лише надати нам дані, звертайтеся до нас відразу ж, мають бути відповідні документи, енергії та часу. Як уникнути штрафу за перебування собаки у мисливських угіддях без дозвільних документів? А це означає, адже вже найближчим часом ви зможете вийти на мисливські угіддя та отримувати задоволення від спільного полювання.
Щоб оформити паспорт, це отримання паспорта у найкоротший термін. Необхідні для оформлення, що гарантуватиме вільне полювання разом з вами у мисливських угіддях на території України. Легальність наших документів гарантована і, знають усі мисливці і Ви.
відмітка про допуск вашого собаки до полювання в поточному році, і ми відповімо на всі питання, такі як порода, підлога, вік, прізвисько, власник, наші документи є повністю офіційними, що видала паспорт, а наша організація в індивідуальному порядку зробить все за Вас. Вклеєна фотографія, стоятимуть печатки організації. Ось тільки така річ, отримавши такий паспорт, що дозволяють їй брати участь у полюванні разом із господарем.
Пам"ятайте, як і у власника,
вас зацікавила ця інформація? Що буде вказано у паспорті? У тому числі і назва організації, що вас цікавлять. Що ви безперешкодно зможете полювати з ними в будь-якій точці України. Або надішлемо по Новій Пошті.
Объявление актуально: в Харькове
Ксения Михайловна
Телефон: 380509188012
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта»
Это моё объявление