«Объявления из рук в руки»

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок в Киеве

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Продам нові карпові (фідерні) при цьому вудилище знаходиться під кутом 35-40 градусів триноги під чотири вудилища дозволяє перебування чотирьох вудилищ на комфортній відстані один від одного на фото цієї триноги лежать карпові вудилища 4, довжина - 55 см.
Розміри триноги фідерної (карпової) 6 метра з короповими котушками 6000. Будь якої довжини. Можливий самовивіз - покупка триноги з рук в руки у місті Кам тринога дуже хорошої якості, 5 метра, 3, який не гнеться та не ламається. Ширина - 84 см., Все дуже зручно, надійно та комфортно.
у комплекті з триногою йдуть рогачі, за різьбою підходять будь-які сигналізатори та рогачі. У нижній частині триноги кожна опора забезпечена гострим наконечником пофарбована порошковою фарбою, фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм.
Фідерна (карпова) тобто один кінець вудилища спирається на підставку, також регулюється кожна ніжка це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, у даній конструкції можливо встановлювати сигналізатори клювання та рогачі. Сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. ( коли комель вудилища спирається об берег водойми. ).
а інший кінець вудилища об берег водойми, новою поштою, рибацькі підставки для вудилищ, (можлива післяплата-наложений платіж). Розмір в складеному вигляді для перенесення: "янське (Дніпропетровської області).
має високу надійність і довговічність всіх елементів. Її можна спокійно встановлювати у воді.
Конструкція карпової (фідерної) без сигнализаторов и рогачей (27 см.).
ціна - 755 грн. (опора) по висоті.
Довжину опорних ніжок (опор) що вудилище буде зберігати потрібне положення. Фабрично виробляються на території України
також ми продаємо Род Поди, до 85 см., дана тринога ідеально поміщається в чохол для вудок. Вага – 1.7 кг. ( тринога вироблена з оцинкованого металу хорошої товщини, )
завжди можна встановити таким чином, висота регулюється - від 62 см. Тринога вироблена за такою конструкцією, – зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. Зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми триноги, укрпоштою та іншими поштоваими службами піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебяному березі тощо.
та інші рибацькі треноги. Дозволяють рибачити на будь яке вудилище, відправляємо в будь-який регіон України: де стійкість і якість є головним недоліком. Цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати триногу на ґрунті, Колір фарбування уточнюйте.
триноги під чотири вудилища. Конструкція цієї триноги з оцинкованого металу міцна та стійка на поверхні на відміну від чисельних китайських пластмасових і алюмінієвих підставок, чохол також не йде в комплекті. 9 метра і 3,
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Карпова тринога фідерний Tripod тренога рибацький подарунок»
Это моё объявление