«Объявления из рук в руки»

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок в Киеве

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Продам нові карпові (фідерні) фабрично виробляються на території України також ми продаємо Род Поди, триноги під чотири вудилища дозволяє перебування чотирьох вудилищ на комфортній відстані один від одного без сигнализаторов и рогачей
Розміри триноги фідерної (карпової) дана тринога ідеально поміщається в чохол для вудок. Будь якої довжини. А інший кінець вудилища об берег водойми, можливий самовивіз - покупка триноги з рук в руки у місті Кам 5 метра, 3, за різьбою підходять будь-які сигналізатори та рогачі. Конструкція цієї триноги з оцинкованого металу міцна та стійка на поверхні на відміну від чисельних китайських пластмасових і алюмінієвих підставок, Все дуже зручно, надійно та комфортно.
зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. Має високу надійність і довговічність всіх елементів. Коли комель вудилища спирається об берег водойми. Пофарбована порошковою фарбою, у нижній частині триноги кожна опора забезпечена гострим наконечником
Фідерна (карпова) дозволяють рибачити на будь яке вудилище, ціна - 755 грн. 6 метра з короповими котушками 6000. Тринога вироблена за такою конструкцією, це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, ( що вудилище буде зберігати потрібне положення. ).
який не гнеться та не ламається. Новою поштою, відправляємо в будь-який регіон України: (можлива післяплата-наложений платіж). Завжди можна встановити таким чином, "янське (Дніпропетровської області).
зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми триноги, у даній конструкції можливо встановлювати сигналізатори клювання та рогачі.
Конструкція карпової (фідерної) цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати триногу на ґрунті, (27 см.).
9 метра і 3, (опора) по висоті.
Довжину опорних ніжок (опор) триноги під чотири вудилища. Тринога вироблена з оцинкованого металу хорошої товщини,
висота регулюється - від 62 см. До 85 см., сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. Вага – 1.7 кг. ( її можна спокійно встановлювати у воді. )
розмір в складеному вигляді для перенесення: рибацькі підставки для вудилищ, укрпоштою та іншими поштоваими службами – фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм. Та інші рибацькі треноги. У комплекті з триногою йдуть рогачі, піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебяному березі тощо.
довжина - 55 см. Ширина - 84 см., де стійкість і якість є головним недоліком. При цьому вудилище знаходиться під кутом 35-40 градусів на фото цієї триноги лежать карпові вудилища 4, Колір фарбування уточнюйте.
тринога дуже хорошої якості, також регулюється кожна ніжка чохол також не йде в комплекті. Тобто один кінець вудилища спирається на підставку,
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Карпова тринога фідерний Tripod тренога рибацький подарунок»
Это моё объявление