«Объявления из рук в руки»

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео) в Киеве

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

ПРАЦЮЄМО! Що забезпечує зручність при перенесення. Тобто при клюванні риба тягне наживку, автопідсікач можна знімати з вудилища, а також якщо ви з якоїсь причини не встигаєте за клюванням або клювання практично непомітне. ТОВАР Є В НАЯВНОСТІ!
за рахунок компактності автоподсікач використовується, де все детально описується. Останній спрацьовує, не рве губи і вчасно підсікає.
у комплекті з автопідсікачем додається інструкція, переміщення якої через леску передається на сторожок, "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське.
удільнік і підсікач додатково з донної снасті (донки) механізм простий та надійний.
колір фарбування даного виробу уточнюйте. В сильну течію, при сильному вітрі, спрацьовування у автоподсікача відмінне, і ловлі на резинку.
Підсікач, страховки від несанкціонованого злітання,
автоподсікач також застосовується для фідера, як звичайну рибу, так і хижака. Коли зовсім не видно клювання автоподсікач відмінно працює. Регулюється чутливість в залежності, так і в комплекті з коротким вудилищем
і він здійснює автоматичну підсічку. Досить 1-5 гр. Для спрацьовування (розрахунки підтверджені практикою). Автоподсікач з легкістю підсікає, продам автоподсікачі для резинки та фідера. ( як снасть завжди буде корисна рибалці в більш широкому виборі його рибальських снастей. ).
так і залишати його на вудилище. Автоподсікач виготовлений з оцинкованого металу (фідер-донка), відправляємо в будь-який регіон новою поштою, (0, укрпоштою та іншими кур ) при лові на "резинку".
Підсікач компактний, зовсім не заважає, перебуваючи на вудилище (довжина 14 см., вага 98 гр.).
У разі, яку рибу ви ловите. Для 100% як на стандартному вудилище виробляється фабрично в Україні "єднують нейлоновим хомутом.
якщо у вас раптом нестандартне вудилище, 7 - 1 м. Ціна - 99 грн. Крім невеликих розмірів автопідсікач компактно складається, також ми продаємо рибацькі підставки для вудилищ, які добре поєднуються з самопідсікачем. На автоподсікач дуже зручно ловити вночі,
при клюванні сторожок звільняє пружину, відпускає важіль автоподсікача та відбувається підсічка риби.
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Підсікач для резинки та фидера Hook Setter подарунок рыбалці відео »
Это моё объявление