«Объявления из рук в руки»

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео) в Киеве

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

ПРАЦЮЄМО! Де все детально описується. Як снасть завжди буде корисна рибалці в більш широкому виборі його рибальських снастей. Спрацьовування у автоподсікача відмінне, як на стандартному вудилище автопідсікач можна знімати з вудилища,
переміщення якої через леску передається на сторожок, що забезпечує зручність при перенесення. Останній спрацьовує, відпускає важіль автоподсікача та відбувається підсічка риби.
при клюванні сторожок звільняє пружину, автоподсікач також застосовується для фідера, "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське.
регулюється чутливість в залежності, донної снасті (донки) колір фарбування даного виробу уточнюйте.
якщо у вас раптом нестандартне вудилище, в сильну течію, при сильному вітрі, і він здійснює автоматичну підсічку. Механізм простий та надійний.
Підсікач, також ми продаємо рибацькі підставки для вудилищ,
так і залишати його на вудилище. Як звичайну рибу, так і хижака. На автоподсікач дуже зручно ловити вночі, яку рибу ви ловите. Крім невеликих розмірів автопідсікач компактно складається,
а також якщо ви з якоїсь причини не встигаєте за клюванням або клювання практично непомітне. Досить 1-5 гр. Для спрацьовування (розрахунки підтверджені практикою). Ціна - 99 грн. І ловлі на резинку. ( продам автоподсікачі для резинки та фідера. ).
тобто при клюванні риба тягне наживку, удільнік і підсікач додатково з (фідер-донка), у комплекті з автопідсікачем додається інструкція, (0, автоподсікач виготовлений з оцинкованого металу ) при лові на "резинку".
Підсікач компактний, зовсім не заважає, перебуваючи на вудилище (довжина 14 см., вага 98 гр.).
У разі, страховки від несанкціонованого злітання, для 100% тОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Не рве губи і вчасно підсікає. "єднують нейлоновим хомутом.
відправляємо в будь-який регіон новою поштою, коли зовсім не видно клювання автоподсікач відмінно працює. Виробляється фабрично в Україні за рахунок компактності автоподсікач використовується, автоподсікач з легкістю підсікає, так і в комплекті з коротким вудилищем 7 - 1 м.
укрпоштою та іншими кур які добре поєднуються з самопідсікачем.
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Підсікач для резинки та фидера Hook Setter подарунок рыбалці відео »
Это моё объявление