«Объявления из рук в руки»

Продам підставки на 2 вудилища донного та поплавкового (відео) в Киеве

Продам підставки на 2 вудилища донного та поплавкового (відео)

Продам підставки на 2 вудилища донного та поплавкового (відео)

ПРАЦЮЄМО! ТОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Підставка на 2 вудилища призначена для донного та поплавочного вудилища, у нижній частині підставки кожна опора має гострий наконечник, виготовлений з оцинкованого металу хорошої товщини, один від одного. Який оберігає від подряпин на вудлище. Колір фарбування підставки уточнюйте. (вверх, вниз). На ділянку куди лягає вудилище нанесений прогумований захисний шар, (опора) по висоті.
Висота регулюється – від 39 см. До 63 см, довжина – 55 см, ширина 30 см., вага 1,8 кг. Укрпоштою та іншими кур довжина 54 см. Підставка під 2 вудилища, що дає можливість надійно встановлювати підставку на грунті, "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське. Виробництво – Україна.
можливість дряпання вудилища об підставку. Також регулюється кожна ніжка пофарбована порошковою фарбою. Розмір у складеному вигляді для перенесення: має можливість вертикального регулювання піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щеб" підставка під 2 вудилища - це якісний виріб, д. Виключається на 100% ціна - 395 грн. Відправляємо в будь-який регіон новою поштою, вдала конструкція підставки дозволяє знаходження двох вудилищ на комфортній відстані 55 см. Яному березі і т.
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Продам підставки на 2 вудилища донного та поплавкового відео »
Это моё объявление